De grappigste nieuwe stand-up comedians ontdekken én helpen met doorbreken naar een professioneel niveau: dat is waar het allemaal om draait bij de Comedy Talent Award 2019. Tijdens de enige stand-up comedy wedstrijd van Nederland zullen ook deze editie weer meer dan 60 grappenmakers strijden om twee speelplekken op het Utrecht International Comedy Festival (UICF) in TivoliVredenburg. Het UICF organiseert deze wedstrijd elk jaar om stand-up comedy in het land naar een hoger niveau te tillen en roept talentvolle comedians aan om een gok te wagen. De inschrijving is nu geopend.

VIJF JAAR
De Comedy Talent Award (CTA) is in vijf jaar tijd uitgegroeid tot de meest toonaangevende competitie voor beginnende comedians. Professionele artiesten als Marco Lopes, Vincent Voeten, Oscar Arnold, Tobi Kooiman en Pieter van Breevoort gebruikten de wedstrijd als springplank naar een carriere in de comedy. Kortom: de CTA is waar talentvolle amateurs veranderen in echte knallers, ook omdat ze vanaf de halve finales een uitgebreid traject van workshops en trainingen volgen om te groeien als artiest.

COMEDYHUIS CLUB
De CTA vindt plaats in de knuste comedy club van Nederland: de Comedyhuis Club aan de Oudegracht 36 in Utrecht. In de Comedyhuis Club kunnen humorliefhebbers drie keer in de week terecht voor een dosis comedy, met op dinsdag een open mic met nieuwe grappen en op vrijdag en zaterdag shows met de beste comedians.

INSCHRIJVEN
Inschrijven voor de CTA is eenvoudig en kan via het formulier op http://www.comedytalentaward.nl of direct op http://eepurl.com/dvV31b. Voor 7 november krijgen deelnemers te horen op welke auditie ze mogen langskomen.

AL INGESCHREVEN?
Heb jij je al ingeschreven voor de CTA2019? Voor 7 november krijg jij te horen op welke auditie je bent ingedeeld. Stuur even een vierkante foto (van rond de 300×300 pixels) naar info[@]comedytalentaward.nl.

Zet in diezelfde mail even een piepkleine bio: hoe heet je, waar kom je vandaan, en waarom doe je mee aan de CTA2019. Maximaal drie zinnen. Dit is overigens niet verplicht maar wél leuk in verband met promotie. Let’s make you famous!

Categorieën: Nieuws